CAFFE  - ROĐENDAONICA - IGRAONICA

Učinite Vaš provod nezaboravnim!!!

Rođendaonica Junglemania vam pruža da jedan poseban dan u životu svojih najmlađih učinite nezaboravnim. Celokupan prostor rođendaonice zrači vedrinom i optimizmom, a ambijent  male avanturiste vodi kroz džunglu.

Osnovni uslov za proslavu rođendana u našoj  rođendaonici јe da donesete sa sobom lepo raspoloženje, a oko svega ostalog se možemo dogovoriti.

Za to vam na raspolaganju stoјe naši telefonski broјevi 021/300-75-99 i 069/765-123.

Dečija igraonica – rođendaonica – caffe  “Junglemania” nalazi se u Novom Sadu, u ulici Somborski bulevar 14c (Bulevar Patrijarha Pavla 14c), u blizini Hrama Svete braće Kirila i Metodija.

 

Celokupna programska šema ima za cilj da animira decu, omladinu i odrasle. Zabavan i maštovito osmišljen program, te stručan tim animatora, pružaju mogućnost deci da usvoje nova znanja i steknu samopouzdanje , kvalitetno provedu slobodno vreme, kao i da proslave svoj rođendan.

 

         

Dok se deca bezbrižno igraju, roditelji mogu da ih posmatraju preko najsavremenijeg video-nadzora, da se uz veliki izbor štampe opuste u Kaffeu “Junglemania”, wi-fi internet, sami ili u društvu prijatelja, a opet budu blizu svoje dece i uživaju u njihovoj radosti.

Prepustite nama da kvalitetno ispunimo Vaše slobodno vreme, organizujemo nezaboravnu proslavu rođendana i damo doprinos srećnijem odrastanju Vašeg deteta.

   

Ispred igraonice nalazi se veliki broj parking mesta, a parking prostor za slavljenike je obezbeđen u okviru zgrade.

Caffe - igraonica - rođendaonica Junglemania nudi proslavu rođendana za decu svih uzrasta.

 

Za decu od 0-3 godine tu je mini lavirint-bazen s lopticama posebno prilagodjen njihovom uzrastu.

 

Za malo stariju decu (3-8 godina) posedujemo lavirint na tri nivoa, prostranosti 65m2, zid za penjanje, a za one najstarije tu je diskoteka.

 

 

 

 

Za roditelje tu je caffe, letnja bašta. Cela igraonica i caffe su pokriveni wireless internetom.

 

Radno vreme igraonice je: 
Ponedeljak-petak 10:00 do 21:00
Subota-nedelja 10:00 do 21:00

 

Radno vreme kafića je:

Ponedeljak-petak 8:00 do 23:00

Subota-nedelja 8:00 do 24:00